hits

Ny korthistorie kommer

Hei igjen alle sammen. På søndag kommer en ny korthistorie her på bloggen.

Tidligere har jeg lagt ut tre slike korte historier her på bloggen. Det var meningen at slike skulle komme ofte, men med ny fulltidsjobb og en nyfødt datter har jeg dessverre ikke fått tid. 

Nå på søndag kommer det altså endelig en helt fersk liten historie til dere her på høsten. Mine korthistorier, som jeg kaller de, er noe jeg bruker som skrivetrening. De har ikke nødvendigvis noen slags fast struktur eller sjanger. Historiene er noe jeg skriver for moro skyld når jeg har tid og føler meg spesielt inspirert innenfor det jeg skriver om. Tekstene er ikke redigert på noen annen måte enn at jeg ser over de et par ganger for å luke ut eventuelle pinlige skrivefeil, men utenom det får dere tekstene i rå form. Som regel bruker jeg alt fra 4-10 timer på fortellingene, og de er som regel skrevet i en eneste sammenhengende skriveøkt.

Søndagens nye korthistorie plukker opp der min første endte. Den korthistorien het "Jakten på den fortapte sønn". Den som kommer nå på søndag er altså en slags fortsettelse eller oppfølger. Om du enda ikke har lest den første, eller vil ha en oppfrisker så lenker jeg den nederst her. Del gjerne dette innlegget om du tror dette kan være av interesse for dine venner :-)

 

http://forfatterfatter.blogg.no/1524402929_jakten_p_den_fortapte_snn_korthistorie.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv