hits

"A mountain of fire"

Etter lange måneder med oversetting er det endelig klart. «Et fjell av flammer» er endelig ferdig oversatt og kan straks gis ut som «A mountain of fire»

Denne prosessen har lært meg utrolig mye. Følelsen av å ha vokst som forfatter sitter sterkt. «Et fjell av flammer» endte til slutt på 339 sider. «A mountain of fire» landet på 420 sider. (Dog før korrektur så det kan fortsatt bli et par sider mer eller mindre)

Nå har jeg ikke gjort noen som helst forandringer i selve handlingen i boken, men gjort en del pynting her og der. Jeg kan mange steder se der jeg gjorde feil for 2 år siden, da jeg satt og ferdigjorde den norske versjonen. Noen setninger og skildringer følte jeg nå at kanskje ikke satt helt som de skulle, og ble derfor omgjort. Jeg føler også at å skrive på engelsk åpner for nye muligheter, og en annen måte å skrive på. Derfor kommer jeg nok til å gjøre dette til en permanent del av skriveprosessen. I skrivende stund er jeg i sving med oppfølgeren til boken, «Tyrannen av Egypt», så jeg vil oversette den også før utgivelse. I fremtiden vil jeg se på dette som en ekstra kvalitetssikring i skrivingen.

«A mountain of fire» vil i første omgang kun være tilgjengelig som e-bok, men jeg tror alle som likte «Et fjell av flammer» og samtidig liker å lese på engelsk vil finne glede i denne :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv