hits

Travle dager

Så ble det plutselig to søndager uten blogginnlegg. Tiden har dessverre ikke strukket til i det siste. Grunnet sykdom på jobb har min deltidsstilling som avisbud blitt til fulltid. Dette ser ut til å ville fortsette frem til over jul.

Vanligvis skriver jeg blogginnleggene mine på fredag og lørdag, før jeg ferdiggjør dem på søndag. Alt er avhengig av hvor mye tid jeg får til å holde på. I det siste har jeg ikke fått tid å skrive annet enn på søndager, og da er det vanskelig å komme på noe lurt å skrive om sånn på sparket.

Samtidig får jeg stadig spørsmål om når bok nr 2 i «Legenden om Thoke» vil komme. Planen var å ha den klar til slutten av 2018, men pga den ekstra arbeidsmengden ser det vanskeligere ut for hver dag. Jeg skriver i ledige stunder, men de har det altså blitt svært få av. Planen var også å ha den engelske versjonen av boka klar til like over jul, men også dette vil nå mest sannsynligvis bli dyttet ut til sommeren 2018.

For de som er interessert blir det lagt ut ting og tang i forbindelse med «Tyrannen av Egypt» på www.legendenomthoke.no fremover. Det ligger allerede en liten smakebit der.

Så her er det altså ikke viljen det står på, men mangelen av tid. Vi får håpe ting snart går tilbake til normalen igjen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv