hits

En bursdagspakke på avveie

Forrige mandag bestilte jeg det nyeste FIFA spillet som jeg alltid gjør på denne tiden av året. Som vanlig er det ment som en bursdagsgave til meg selv. Noen dager senere får jeg e-post fra PostNord om at pakken min er forventet å ligge i min postkasse på lørdag. Til min skuffelse var det ingen pakke i postkassen min denne dagen.

Det var det heller ikke påfølgende mandag, så jeg ringer PostNord og jeg sender e-post til leverandør CDON.com. Førstnevnte sier at de har rotet bort pakken min. Den ble scannet inn på lageret på Heimdal og POFF! Der var den gått i oppløsning. De forteller meg at de har gjort et omfattende søk etter pakken, Sherlock Holmes er satt på saken, men den er ikke å finne noe sted og at jeg må kontakte leverandør angående regningen de selvsagt har klart å sende meg.

Leverandøren brukte 3 dager på å svare, og forteller meg at de har sendt pakken og det er ikke lenger i deres hender. Jeg sendte en ny mail og forventer svar i løpet av neste måned. Hvis de da klarer å finne e-post kontoen sin.

Ironisk nok fikk jeg i dag bursdagshilsen fra CDON, med rabbattkode i deres nettbutikk. Tror jeg lar den ligge og heller koser meg med luftspillet jeg nettopp fikk.

Kona mi må være kjempefornøyd da hun aldri har fått så mye oppmerksomhet i dagene etter et nytt FIFA har blitt sluppet. Så for å avslutte positivt, så har PostNord sørget for god stemning her i hjemmet nå i oktober ;-)

 

4 kommentarer

Cathrine Ruth

08.10.2017 kl.13:06

det er så irriterende at postfolka ikke klarer å holde styr på pakkene. det kan da ikke være så vanskelig å ha et system. det skal jo ikke skje at posten man sender eller skal motta ikke kommer frem. man betaler tross alt for dyr porto... jeg har vært ganske så irritert på posten selv. det er jo flere ganger hvor jeg får pakkene sendt tilbake uten at det er noe galt. de har bare sendt til avsender i stedenfor der det stå klart og tydelig TIL. noen mennesker burde tydeligvis ikke jobbet i posten. håper spillet ditt dukker opp. i mellomtiden får dere ha en flott oktober og kose dere masse. :) får vel prøve å finne på noe annet spennende :P

forfatterfatter

08.10.2017 kl.13:35

Cathrine Ruth: Ja irritasjonen har vært stor. Skulle tro at det ikke kan være så vanskelig å få sendt pakkene riktig. Takk det samme :-) Vi finner da alltids på noe :-p

08.10.2017 kl.13:32

En liten kommentar til dette . Pakken ble sendt med PostNord (Mypack)og det er ikke det samme som Posten😉 To forskjellige leveringsfirma som mange ikke har skjønt enda😏Lurt å være sikker på hvem som har gjort feil før en henger ut noen det være seg privatpersoner eller firma på nett. (Jeg jobber ikke i posten)

Marthe Sofie

08.10.2017 kl.14:34

Jeg har jobbet i matbutikk som har hatt Postnord som leverandør av pakkene. Og det er virkelig så mye trøbbel med de. Synes synd på de kundene som har kommet og vi ikke har hatt pakkene. At postnord ikke kan skjerpe seg. Synd du ikke fikk spille ditt.

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv