hits

En noe kvalmende uke

Etter en hel uke med oppkast og drit ble Oliver endelig frisk igjen. To dager senere satt jeg på dass med en bøtte i fanget. Det er store muligheter for at det kan bli hardt å ha sønnen i barnehagen.

Dagen etter Oliver virket å være kvitt sykdommen, dro vi alle tre til Tiller for å kjøpe en leke eller to. Valget falt på en liten motorsykkel og en liten traktor med henger. Traktorens henger var for å følge ukens tema en sådan ment for å spre møkk.

Dagen etter var altså jeg i gang med å kvitte meg med alt av kroppens innhold. Ikke rart jeg følte meg som en ny mann noen dager senere. Kona må ha et helt vanvittig anti-sykdom system i kroppen siden hun har kommet seg uskadd igjennom disse to ukene. Hun er min strake motsetning på det området. Immunforsvaret mitt setter ordet forsvar i skam, og bør vel heller kalles immunmottakelsen. Her har vi åpne grenser og alt er velkommen til å herje fritt.

Til slutt må jeg beklage all dritpraten i ukens innlegg, men jeg må innrømme at uken har vært dominert av akkurat det. Satser på at neste uke blir noe renere.

 

2 kommentarer

Nasjonalgastro

02.10.2017 kl.21:01

omgangssyke er det verste som finnes! håper virkelig vi i familien ikke får det i år. gruer meg altså.

forfatterfatter

04.10.2017 kl.20:13

Nasjonalgastro: Enig! Får håpe dere slipper unna :-)

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv