hits

Endelig e-bok!

Endelig er «Et fjell av flammer» klar som e-bok. Den er nå tilgjengelig i en rekke norske nettbutikker. Forhåpentligvis vil dette gjøre at jeg kan nå ut til enda fler. Markedsføring er som vanlig min største utfordring. Det eneste jeg i grunn har råd til er en og annen promotering på Facebook, og de virker ikke å nå ut til så mange som de sier at de gjør. Når det står at man kan nå 6000 - 14 000 med en promotering, så betyr det egentlig at man når ut til ca 500 mennesker..

I tillegg til å skrive oppfølgeren «Tyrannen av Egypt» er jeg nå i full sving med å sette i stand en engelsk utgave av seriens første bok. Dette gjør at oppfølgeren nok vil komme litt senere enn forventet, men å ha en engelsk utgave har selvsagt mange fordeler, og vil derfor prioriteres i en periode.

Samtidig leker jeg med tanken om en ny forside til den engelske utgaven. Noen skisser har blitt tegnet opp, så nå gjelder det å finne noen som kan dette med å tegne skikkelig. En evne jeg altså dessverre ikke besitter.

Jeg har stor tro på e-boken, og enda større tro på den kommende engelske utgaven. Håpet er å ha den engelske versjonen klar like før, eller like etter jul. Eventuelle annonseringer kommer både her, på facebook siden og på vår hjemmeside legendenomthoke.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv