hits

Fluemorderen

Bare noen meter i fra leiligheten vår går det hvert år et uvisst antall kyr og knaser gress. Det er nok ikke lenge nå til de nok en gang blir sluppet ut på jordet. Kyrne produserer store mengder kake av den udelikate sorten. Dyra og disse ulekre browniesene tiltrekker seg millioner av fluer.

En stor del av disse fluene synes også leiligheten vår er et passende sted og oppholde seg. Der er ikke jeg enig. Setter man opp vinduet i 5 minutter har man også invitert 5000 fluer inn på stua. Stenger man alle vinduer og drar på butikken vil allikevel en håndfull av disse summende skapningene klart å ta seg inn. Fluene flyr overalt og setter beina sine på oss, og ja jeg vet hvor de ekle bløte beina har vært.

Før du vet ordet av det utspiller det seg en flueorgie på stuebordet. Spiser av maten vår gjør de også, og det uten å ha bidratt med så mye som en krone i felleskassa. Heldigvis har jeg fikset 2 fluesmekkere, en plassert på kjøkkenet og en på stua. Så snart jeg ser eller hører en flue har jeg våpenet klart. Min indre barbar åpenbarer seg og jeg går berserk. Insekter hører ikke hjemme i min leilighet og hvis jeg ikke gjør noe med saken, vil de nok invitere de hundre millioner av søsken de har borte ved drittbufeten. Nei takk sier jeg da.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv