hits

Skrivekløe

Jeg sitter her og klør i fingrene. I hodet mitt surrer det en mengde bokideer. Bare i serien Legenden om Thoke har jeg en hel haug med notater. Totalt har jeg plottet ut 9 bøker, med mulighet for en ekstra om jeg skulle trenge det. Det spørs litt om jeg klarer å nå slutten jeg ser for meg i den niende boken. Den største utfordringen blir ikke bare det og skrive bøkene i seg selv, men å få tid til det. Med fulltidsjobb, kone og barn er det ikke overdrevent mye tid til overs. Jeg prøver også å få tid til litt trening innimellom. Venner har jeg faktisk også. Trening og venner har dessverre ikke fått så veldig mye oppmerksomhet den senere tiden.

«Men du kan jo bare skrive på kveldstid!» sier de. Hadde det nå enda vært så enkelt. Når jeg skriver må jeg først sette meg ned og lese over hva jeg allerede har gjort. Det er litt dumt om jeg går glipp av en viktig tråd, eller glemmer et element fra tidligere i boken. Gjerne tar det meg en times tid før jeg begynner å skrive. Hvis jeg da har 1 time til overs en kveld, er det ikke mye vits i å sette seg ned. Hvis jeg virkelig er i flyten kan jeg klemme ut omtrent 4 boksider i timen. Gjerne vil jeg også sitte i 4-6 timer mens jeg er i denne flyten. Da er det utrolig irriterende og måtte avbryte etter et par timer. De beste kapitlene kommer alltid når jeg skriver dem i en enkelt økt. Hvis jeg bruker feks 7 økter på og skrive 1 kapittel, ja da synker dessverre også kvaliteten for min del.

Så hva skjer med bok nr 2 i Legenden om Thoke? Med tanke på hvor langt jeg har kommet så er det ikke usannsynlig å si at den kommer i løpet av 2018. Thoke våkner til liv og setter på ny i gang letingen etter sin gamle familie. En ny mulig ledetråd trekker han sørover. Der dukker det opp nye mysterier og han møter gamle kjente. I nye, hektiske omgivelser står han brått ansikt til ansikt med en farao som hevder å ha guddommelige aner. «Tyrannen av Egypt» kommer forhåpentligvis i 2018!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv