hits

Pappahumor

En av fordelene med å være far er at jeg endelig kan benytte meg av min eminente pappahumor. (Uten å måtte skjemmes, det er jo bare slik pappaer er.) Et eksempel kom for noen dager siden på butikken. Siden 13-års alderen har jeg slitt med udugelig mage og først nå har jeg funnet løsningen. Vidundermiddelet kalt Kefir. Noe som får meg til å føle meg som en gammel mann farlig nær holdbarhetsdatoen. Her drikker jeg i en alder av 27 år det samme som min Morfar på over 80 trenger for å få det hele på gli.

Pappavitsen var i alle fall klar. Først må jeg forklare at på min nydelige trønderdialekt sier jeg ikke «hvorfor», men «koffer». Her kommer så min vanvittig tørre pappavits idet jeg plukker en kartong ut av hylla og ser bort på min kone: «E har vært så bra i magen i det siste, e lure på Kefir?» sier jeg mens jeg holder kartongen opp foran meg og drar frem mitt mest fårete glis. Kona mi, fantastisk som hun er, bryter ut i latter. Om ikke annet så har jeg i hvertfall riktig publikum. Og pappavitsene, de produseres på løpende bånd. Om det kan kalles humor er vel opp til debatt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv