hits

Pudding TV

Denne bloggen skal ikke kun handle om bokskriving. Litt tull og tøys må jeg også få plass til. Livet som pappa er noe som opptar mye tid, så jeg trengte ikke å tenke lenge før jeg fant ut hva jeg skulle skrive om i dag.

Dagens spørsmål var: «Hvordan kan noe som brenner i øregangene mine, være søt musikk for andre?» Sønnen min Oliver på 1 år og 4 måneder elsker noe som kalles «Pudding TV» på Youtube. Inger Lise setter det på TV'en, og gutten danser med. Merkelige figurer florerer på skjermen mens barnesanger spilles i høyttalerne. Noen av sangene er ikke akkurat slik jeg husker de fra da jeg var liten, men det spiller vel ingen rolle. Sangene er irriterende, men også dessverre fengende. Ørene mine liker ikke musikken, men hjernen virker ikke å være enig. Til stadighet sitter «Bukkene bruse», «Napoleon med sin hær» og «Lille Petter Edderkopp» brent inn og klar til å spilles der inne. Mens jeg kjører min nattlige avisrute begynner hjernen min å spille barnesang etter barnesang. Utrolig nok kan jeg også til en viss grad teksten på de. Frustrerende er det når jeg ikke helt klarer å huske en av versene.

Selv hvor irriterende sangene er, gjøres det opp med synet av Oliver som digger hele opplegget. Jeg klarer å holde meg en stund, men må til slutt bare slå av. Helt til gutten begynner å nynne en strofe mens han går bort til TV'en. Da har ikke pappa samvittighet til å gjøre annet enn å bare sette på igjen. 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv