hits

Bokserien

Tidlig i bokskrivingen innså jeg at dette aldri kunne bare bli til 1 bok. «ET FJELL AV FLAMMER» skulle bli den første boken i serien «LEGENDEN OM THOKE»

«ET FJELL AV FLAMMER» kom ut i midten av November 2016. Allerede nå får jeg spørsmål om når neste bok treffer hyllene. Vel, det kommer veldig an på hvordan salget går. Etter utgivelsen har jeg slitt stort med markedsføring. Vi har rett og slett ikke råd til å ta ut store annonser og bokhandlene virker å være redd for forfattere som har gitt ut bok på eget forlag. Jeg kan se hvordan de strammes til i det jeg introduserer meg og boken min. Raske til å svare er de heller ikke.

Boken ble nylig registrert i den norske bokdatabasen. Slike nyttige ting oppdager jeg en gang i blant. Leverandøravtalen med Norli er også endelig i boks, så jeg håper boken snart kan dukke opp i deres butikker. Så langt er boksalget begrenset til noen butikker her i nærmiljøet og på nettsiden legendenomthoke.no. Det er fortsatt håp om at boken blir tilgjengelig flere steder i nær fremtid.

Så langt har jeg kommet 140 sider inn i bok nr 2 i serien. Det meste er planlagt og klart. Alt som mangler er å skrive det hele. Selv om denne boken vil bli litt lengre enn den forrige, kan et første utkast skimtes på horisonten. 

«ET FJELL AV FLAMMER» har blitt godt mottatt i nærmiljøet, men salget har begynt å bremse. Kanskje har publikumet her i nærheten nådd sitt toppunkt. Derfor har jeg i den senere tiden tatt på meg mer aviskjøring slik at vi kan styrke økonomien her på hjemmefronten. Skrivingen går derfor en god del tregere nå enn før.

Forhåpentligvis vil ting og tang snart falle på plass slik at jeg igjen kan redusere arbeidsmengden utenfor skrivingen. I det siste har jeg smakt på en del forskjellige titler til bok nr 2, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg håper i det minste å kunne annonsere en midlertidig tittel ganske snart. 

Thoke vil uansett på et eller annet tidspunkt komme tilbake. Da vil han bli nødt til å dra mot nye og ukjente omgivelser!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

forfatterfatter

forfatterfatter

29, Melhus

Marius Thue. Gift med Inger Lise og far til Oliver og Sarah. Forfatter av boken "LEGENDEN OM THOKE: ET FJELL AV FLAMMER" og forhåpentligvis flere i fremtiden.

Kategorier

Arkiv